Historien om foten.

Nu ska jag berätta berättelsen om när jag stukade foten förra helgen.
Det Var en helt vanlig Söndag, helt nykter vill jag påpeka för vissa har trott annat :)
I köket hemma stor jag och sorterade lite blandat skrot jag hade framme, nån plånbok, lite smink..

Plötsligt! vred sig foten under mig när jag vände mig om mot köks soffan och där låg jag på köksmattan och ylade! Jag kände hur foten svullnade upp emd en gång och jag kunde inte röra foten ! Pappa ville ringa ambulans men jag vägrade så Henke bar mig ut till bilen.

Jag satt i framsästet till Akuten, gråtandes och skakade och hakkade tänder... Väl på akuten hämtade pappa en rullstol och jag fick ligga inne på ett litet rum. Läkarna klämde och kände och alla läkare var överens om att dne måste vara bryten, då foten var helt sne med svullander som tennisbollar på var sida om ankeln.

Jag skulle få morfin på handen genom en ven men läkaren pajjade min ven så hela handen blev blå, och hon fick istället ge mig morfin i armvecket. Jag blev helt slapp av morfinet, det var rätt skönt för jag hade spänt mig jätte mkt när det gjorde så ont.

Jour personal fick komma ut för att röntga ochd et var första gången jag åkt runt i en säng och åkt hiss liggandes i en säng!

Dem kunde inte titta på röntgenbilderna samma kväll så dem gipsade mitt ben upp till knät för att foten skulle hållas stilla. Sen skulle jag få åka hem över natten..

..Men då utanför akuten när jag satt mig i bilen började jag må illa och höll på att spy, sen blev allt grummligt och jag såg ingenting och hörde ingenting. Jag svimmade.

Vaknade upp av att massa folk i vita kläder lyfte mig upp i en säng inne på akuten igen.. Blev uppkopplad till pulsmätare och blodtrycksmätare och så tog dem blodprover på mig. Tydlign fick jag bara lågt blodtryck för att jag legat stilla på akuten så länge.. Jag fick vila ett tag och sen åka hem igen över natten.

Morgonen efter var jag o Henek tillbaka på akuten 8 00 efter ca 3 timmars sömn.. Då berättade dem att dem inte kunnat hitta någon fraktur på röntgenbilderna men att foten var rejält stukad!

Såd em tog bort gipset och jag fick bandage istället. Läkaren berättade att jag ska gå med kryckor 2-3 veckor och så gav hon mig läkarintyg på att jag jag inte kan arbeta på en vecka.

Nu har det ju gått en evcka och jag går  då ännu mend kryckorna. kan stödja lite numed foten åtminsone, inte gå på den men när jag står stilla kan jag ha hälen lite i golvet. Men foten är sjukt blå!

Här nedan kommer lite bilder på min Blåa fot, svulla tår och min morfin arm ;D

Tack till Henke som gjort allt jag inte själv klarat av hela veckan!







Söndag

Detta har varit en typisk söndag. Men en skön sådan. Sovit ganska länge, inte gjort något vettigt på hela dagen.. Käkat på frasses jag o henek och bjudit antonio på mat.. Sen varit hemma hos veronica och fikat lute och nu är vi hemma hos henke igen och gör som ingenting :)

Det har varit en tråkig och lång vecka men trasig fot och kryckor.. Jag har varit lite arg och ledsen när jag inte kunnat göra något själv.. Man blir väldigt frusterad när det tar kvartar att ta sig upp och ner för trappen hemma tex..

Men nu kan jag stödja mig lite på foten och släpa den fram, så nu ser jag mer fram emot att vara ledig en vecka till för denna vecka kanke jag kan göra nånting åtminstone.. Kommer säkert inte kunna typ köpa bil eller träna elelr åka skidor.. Men kanske halta mig hem till någon.. eller sitta på en skotersläde fram till nån eldstad iaf..
så helt fotikappad är jag ju inte mer..

Här nedan en bild på kissemissen som hållite mig sälskap i sängen mästadels av veckan :) Vi hade en fotosession här en dag jag å snuttan! Så nu har jag massa finanärbilder bilder på henne :)

(L)




£mma.

Födelsedgas Middag

Gårkvällen spenderades på Nithaya med Annelie, Veronica Henke Micke Fia Carro Emmy och Sanne. Vi var där och bjöd annelie på middag för att hon fyllt 25!

Maten var svingod, dock var min så extremt stark att det brände överallt! Och jag älskar verkligen stark mat, försöker alltid beställa det starkaste men dettta var extremt! Jag åt iaf nån kyckling med vitlök, bambuskott och chili. Äfterätten fick vi gratis fö att vi fick vänta ganska länge på den.. Det var ju ganska bra :) Så då blev det friterad banan för min del.. och micke åt något han kallade källarfrukt (?) för att han tyckte den smakade som källare luktade.. gott? haha

Nå här nedan är bilder på gårdagens naglar, Härlig röd orange färg med Ed Hardy mönster på :)





£mma.

SUR

Nå jo jag är sur. Så sur att jag kört aldeles för fort hem. Pga några förbannda chilinötter!
Men man kan ju fan inte ta vilket skit som hällst! att få ont i huvudet betyder inte att man är SNÅL!
har jag då aldrig hört talas om föränn idag!

Lite glad ändå för allt annat :) Skönt ändå att bo hemma nu.. mamma ropar från köket att maten är klar...
lite iriterad när jag hör ljudet av 2 nitendo ds som piper ikapp men glad när jag tänker på att mina tjejjer maja och moa är här omkring :)

Även glad över en kjol jag beställt idag :) svart och med nitar eller nå liknade iaf :)

Arg som ag var nu när jag kojm hem tog jag saxen och högg igenom mitt löshår ! blev skit bra nu ser det mkt naturligare ut på :) har hänkt fixa detta men aldrig lixom blivit av.

Ville dock ha lockigt hår till ehlgen! och långt! vilket inte gick? förskökte locka mitt löshår,, vilket tydligen skulle gå, mend et hände inte ett piss så jag får väl ah rakt då, för långt går då före lockigt!

nå nä, nu ska jag gå å äta mammas middag :)



bild på mig från typ, förförra helgen.. har inga fler för dem e på henkes kamera

£mma.

RSS 2.0