Härliga vinter

Nu sitter jag här fullt påklädd med täckbyxor tjock jagcka o mössa på framför datan. Tänkte bara lämmna ett litet inlägg innan jag ska ut i 20- grader o skrapa rutorna på bilen. Ska bege mig in till stadens gator och möta upp Petra. Jag ska testa den där koftan jag la undan igår och bara allmänt kolla laget på stan o kolla läget med petra, och berätta om helgen och dess roliga händelser..

Josefin har varit förbi idag på sin lucnh och vi pratade lite blajja over en kopp te :) Annars har jag inte hunnit med mycket, tvättat lite, hängt upp tvätt, skrivit lite om mig själv och saker jag är stolt över till min jobb coach ;)
Ne nu ska bilen startas så jag inte fryser till is när jag sätter mig i den :)

£mma.

Chistmas party

Har roat mig ett tag med att styla ihop ett par outfits på lindex hemsida :) Det var jätte enkelt bara att dra plaggen till varandra :) Så Här slängde jag ihop ett pat outfist som jag hade kunnat tänka mig..

Den första lite åt gulligare hållet, Medans min favorit, nr 3 var lite mer juligt sensuell :) Vet Ärligt talat inte ens hur jag hamnde på lindex hemsida med det här, har kollat lite överallt här på nätet, har faktist hunnit glömma vad meningen var att jag skulle kolla efter..

Men detta är iaf vad jag åstadkommit ikväll .. ;)

£mma.


första advent

Härligt, Första ljuset tänt idag :) Jag har hängt med Henke, Micke & Fia på skylt söndagen idag..

 

Tomtar från olika länder tävlade ju genom att klättra i skorstenar och sådant, och tydligen vann hongkongs tomte :D Men det såg vi inget av, vi gick bara på klädaffärer pga av kylan ute, det har ju varit omkring -20 hela dagen. huj, fasst mysigt på nått sätt ändå, och passande såhär på 1:a advent.

 

Jag hade lockat mitt fina (ännu relativt nya bruna) hår, och hade en tomteluva på mig när vi gick där på stan, Och henke hade hela skoter munderingen på sig ;D

 

Hittade en as fin kofta på lindex också. Har valat ha en sådan i 2 år sedan moa köpte en då.. men den var ju som kring storlek 130 eller nå så den kunde jag inte ens nalla av henne ;) Men nu har jag hittat en egen som jag dock var tvungen at lägga undan för jag hade fela jacka på mig så penkisarna var inte med :)

 

Som tur i oturen när jag glömt mina pengar blev henke hungrig, så han var tvungen att bjuda mig på kebab ;) Så han också fick middag :)

 

Annars har vi bara tagit det lungt idag, Jag har smort in mig med zoon salva då och då, har fruktansvärd träningsverk sen jag dansat i fredags natt haha. Vetefan hur jag dansat när har sjuk träningsverk i hela nacken o halsen =o

Kvällen tänkte jag spendera med att söka min försvunna julgran och dricka en kopp glögg :) Och kanske massage av henke på min onda nacke.. om jag tjatar riktigt mycket haha ;)

 

puss

 

£mma.

 


Znooze

Igår mitt i allt, hoppade min axel ur led. Kunde inte lyfta armen alls på jätte länge. stod där i henkes hall med jackan halvt på och jag i full panik. Nu ligger den nog nästan rätt iallafall, men den känns lite stel och öm.  Troligtvis hände detta för att jag skottade gården igår, inget jag gör ofta, så jag har säkert tagit i fel eller förhåt och belastat axlarna istället för muskelgrupper som häldre ska belastas vis snöskottning. Men det var skönt
att skotta tills axeln var ur led iaf :) Det blev ju som en timmes träningspass :) Jag hade dessutom skottat så branta snötippar att jag fick springa som en galning med snöskopan uppför för att ens ta mig upp o kunna tippa av snön ;D

I morse ringde klockan kl8, sen har jag znozat... var tionde minut till kl 10. Jag var seriöst så trött att jag inte ens fattat att jag snozat typ tusen gånger. haha.

Men nu är jag uppe iaf. Och jag ska jobba idag. Får se hur det går md min ömma axel, men jag vill inte sjukskriva mig nu,.. den är ju inte helt ur led nåmer iallafall.

Nu ska jag göra mig morgonfika/ lunch, Det luktar mämligen nybakat bröd här ;D

Emma.

Stylat min plonka

Jo, jag stylade om min trista börs med en lite rosa glittrig sosett :D
Så mycket finare det blev :D

Men jag brukar variera mig, har nåra olika plonkor att byta mellan :)


Emma.

At the Gym

Härligt i veckan Har jag känt mig frisk så det har blivit en del gymmande :) Skönt! Har längtat så :)
Och så skönt nu när man kommit in i alal träningar och i maskinerna på gymmet, så inte all tid
går till att ställa in allt :) Kändes så jäkla effektivt under träningspasset igår :)

Jag innan gymandet med Petra :)

Tomten! Tomten!

Jaha.. Idag har jag hunnit med att  morgonfika med henke sen har lekt taxi och sjussat henke till sitt och maja till skolan :) Efter det har jag ägnat en timme till att leta ett brev för att kunna skriva ut en sak men sedan fungerade ändå ingen skrivare i det här huset..


Klass/jul-fest
Igår kväll var jag ju som sagt på julfest med mois. Ja det var väl en sisådär 40 barn som stojjade. Vi vuxna fick också leka lite, musikaliska stolen :) Dock blev moa sur på mig eftersom jag inte tog mig till final för att få möta barn finalisterna :P

Efter en timme blev det tråkigt.. Alla barn lekte pelle i koridorerna och föräldrarna diskuterade husköp och barn uppfostran.. Så jag.. Söp väl i mig typ en hel termos kaffe tills jag fick kaffe frossa HAHA.

Och jag fick en boll i huvet..

Och sen kom .. gissa vem gissa vem?! förbi..

Jo TOMTEN!

Har tyvärr inga bilder från detta för kameran dog så fort jag slog på den :) Försökte fota tomten med min mobiltelefon men det syntes knappt att det vra en tomte :)


Mamma 60 år
Men nu tänkte jag dela med mig av nån bild på min klänning jag sytt jag sydde om till föra helgen och mammas  födelsedags party..




Klänningen jag gjort om och hade på kalaset :)


Fika !  shhlllmm.... Nu är det slut :P



Emma.

Klassfest

TJENA :) Ikväll har JAG VARIT PÅJUL  FEST MED MOA OCH HENNES KLASS. SKRIVER NU FRÅN HENKES IPHONE KAN EJ FÅ SMÅ BOKSTÄVER HAHA :) NU SKA VI SOVA DET VAR JOBBIGT MED JUL FEST. BARA SÅ NI VET TOG DETT STYCKE MIG 15 MINUTER ATT SKRIVA!                 GODNATT /EM
MAS

Grattis mami

Heeej, Har faktiskt inte hunnit blogg nå i helgen fasst jag har viljat :) Har haft fullt upp här hemma. Mamma har fyllt jämnt så vi har haft party hela helgen . Smarrens massor av tårtor och sjukt mycket blom buketter :D

Hon fyller igentligen år först idag, GRATTIS MAMMA! och min present har hon inte fått ännu, för den är inte redo .. :P

Och jag har varit fin i klänning jag gjort om. Tänkte visa en bild men nu går inte det för henke har tagit min dator hem till han, och där finns bilder och sådant jag behöver, och annu nyare bilder är på kameran som är hemma hos hans syster :P
Men jag får väl visa senare :)

I fredags har jag varit förbi Petra också, Vi och Mejjan kollade Idol och åt rulltårta :)
det var mysigt hihi..


Jag och May.  Snodde den här bilden från Mays Facebook :)

Igår har vi, jag & henke alltså.. Varit hemma hos hans syster hela dagen och skruvat upp hyllor, och satt ihop badrumsskåp i deras nya lägenhet.. :) Man blev lite trött när barnen kom hem och tjoade på hungriga eftermidagen bara :P Men Vi fick middag och en big pack påse polly av dem som tack för hjälpen :D

Få se, idag är meningen att jag ska göra massa saker, men jag råkade sova så jädra länge att jag inte kommer hinna så mycket, och ärligt talat så kommer jag inte riktigt ihåg vad jag skulle göra idag :P Kopiera massa papper och hämta saker överallt ifrån, kanske jag kan hämta kameran så jag får visa klänningen jag haft i helg..

Hade verkligen viljat träna också. Har inte träna nå förra veckan för att jag varit förkyld.. Nu är jag nog frisk, men jag känner arningen förkylning kvar.. Hade tänkt gå på det lätta passet yoga iaf, men nu ska jag jobba ikväll.. Så få se får väl ta och fara på gymmet i morgon kanske :)

Nu ska jag gå och äte rästerna av smörgås tårtan till frukost :)

tjing!

Emma

Feber

Paradise Hotel

Nu har jag tagit reda på när Paradise Hotel går på Tv. Det är på Söndag, Måndag 22.00 Onsdag, Torsdag 21.00 och Paradise Hotel XL på Fredagar 22.00. Då kommer jag vara bänkad :)

Idag är jag sjuk.. Har haft feber och ont i halsen i natt, men sen när jag väl sommnade har jag sovit 12 timmar.

Dagens planer är att vara sjuk, Men jag ska ta och sy om en klänning :) Jag kan visa resultatet sen :)

Paradise Hotel

Oh Shit! Alltså!

Det är allt jag kan säga om första pogrammet av Paradice Hotel. Jag vart chenerad av att se det fasst jag var ensam.
Se det!

Tv & Candy

Har varit ensam hela kvällen sen Moa for hem.. Och det har varit väldigt skönt. Planerna var igentligen att fara och träna, men godisburken och kassa tv pogram fick mig att stanna hemma :) Nu är hjortarna som moa hade sönder lagade, fast den ena hjortens halva horn är ännu borta så toppen av hans horn är en kaskad av guldpärlor..

Med godisburken brevid mig och kassa tv pogrammen på tv har jag även målat några bryetch teckningar med mina nya pennor jag fått av henrik i går.

Nu ska jag göra i ordning en stor köpp kärleks te, återigen inta soffan och vänta på att Henrik ska komma hem,
och trängas i soffan med mig :)




Här är en av teckningarna jag ritat ikväll.. :)





..In my hair



En bild på mig från igår, med rosett i håret som jag sytt här för någon dag sedan.

Moa Toa

ÅÅÅH! Igår blev jag så himla glad. Josefin hade gjort de här nya headern här ovan till mig. Och jag vart verkligen chockad och helt ljvligt lycklig. För jag tyckte verkligen att hela den här bilden hon hade gjort till mig var precis som jag ville ha den, precis vad jag anser är min stil :) Det överrumplade mig totalt, jag tillockmed grät. För jag känner mig oftast lite missförstådd, som att ingen riktigt förstår sig på hur jag fungerar, vad jag tycker eller riktigt gillar.
Men igår när jag fick se den här bilden då kändes det verkligen som att jag visste, att det finns iallafall en person, som verkligen måste känna MIG.

Det känns som att hela mitt hjärta ler.


Förövrigt idag har jag varit med min moa. Tyvärr kom hon på den brilianta ideén att kasta frisbey med ett glasunderlägg, i mitt rum. Så mina 2 fina guld hjortar (som jag redan limmat ihop en gång pga att henke viftade en arg geting) gick sönder. Likaså gick en tavla med ett foto på mig och henrik sönder, både glaset och hela ramen...
Så nästa etapp idag blir att plocka upp dem där glasbitarna, fortsätta söka ena hjortens horn, dammsuga och börja superlimma igen :P


Nu när jag fått en fin blogg (som josefin tydligen ska fixa ännu mer på nån gång :)) så vill jag verlikigen börja skriva lite :) För det händer ju verligen massa roligt här i världen som jag vill berätta och diskutera om :)

Peace out ;D

Emma.



hejsan

Emmas blogg renoveras och jag ska fixa färdig den här någon dag.
Pokonis
Josefin

RSS 2.0