Tärendö



I trärendö har vi varit från aitik på spa nu i 2 dagar
Det var nice som f*n!
allt var över förväntan, hotelet, meten, spat, spriten, människorna
allt var svin bra.

Och roligt så roligt var det med alla peelingar och ansiktsmasker vi fick göra. hur många som hälls,
och jag var som ett litet barn på julafton!
vi har skrubbat oss med allt möjligt havre och kakao och kaffe o haft banan i håret
i ansiktet har vi haft ochså allt mökligt..
avikado morötter hjortron ägg haha

nu är vi allihopa lena som bejbisar
tillockmed fötterna är som en bejbirumpa haha

sen det som hänt på kvällens festliga berättar inte jag för det som händer i tärendö stannar i tärendö ;D

fasst jag ka berätta jag hann få hjärn skakning också..
dörimellan bastun och ba dtnnan utomhus (där det förästen var -35)
så halkade jag ochslog bakuvet i stengolvet. kunde inte sova alls den natten för dte kändes som att ha hela atlanten med alla dess fartyg intryckt mellan hjärnan och skalbenet..

så nu när jag igår kom hem somnande jag.. typ kl 14... sen sov jag till kl 23 då mamma väckte mig, sen somnade jag om påen gång och sov till nu... 06 30 morgonen drpå.. så nu igen her jag sovitöver 16 timar ..

tror det mer behövs än skadar med hjärnskakning i knoppen..

nu blire frukost bestående av vatten (är sååå töstig, men ännu mätt sen tärendö)
sen blire nog att städa lite som vanligt.. behövs ofta göras med mig och ala min kläder i huset ;D

£mma.

nattligheter

god morgon (05:16)


(en bild hipp som happ på mig, om det var 2 sommrar sen.. )


sjukt att jag redan är vaken.. vaknade kring kl 03 00 jätte pigg.. har lagt mig strax efter 12 igårkväll..
så sovit 3 h typ.. Senaste timmarna har jag legat och tänkt på allt möjligt, gick upp ur sängen vid 04:00 och körde ett träningpass i garaget/hallen/toan/köket..

Tror jag blivit lite rubbad sen min nattvecka för jag har sovit väldigt hipp som happ denna vecka..
på måndag tror jag jag sov mellan 7 på morgonen och 5 på eftermiddagen kanske..
tisdag fr 12 på natten till 7 på morgonen..
onsdag har jag också lagt mig vid 12 på natten o då som jag jag ända till 2 på dagen
torsdag sov jag 16 h från 12 på natten till 16 på eftermiddagen
och så nu 3 h från 12 till 03

får väl ställa det till rätta nu när jag nästa vecka ska upp 05:00 varje dag för att ha förmiddag..

förövrigt förösker jag skriva skit tyst på tangenterna.. henke sover nämligen här brevid.. tror inte han vore så glad att bli väckt 5 på natten :P

nå god morgon iaf :)

£mma

yoga pilates

Äntligen har jag hittat de jag vill ha, har spanat lite efter yoga matta och har aven velat ah en pilates boll.. har hittat nån billig i lule men struntade i att köpa eftersom det såg lite föör billigt ut i kvaliteen..
Men nu har jag hittat fin blommig yoga matta i rosa och även rosa fin pilatesboll.. till bra pris :D Ska nog beställa det :) Blev lite lockad att börja prenumerera på en tidning också för då fick man en pilatesboll.. men sen såg jag att man kunde få en snygg klocka istället,, och hur skulle jag klara av att välja en pilates boll över en snygg klocka som hade varit jättefin till min sommarbruna hy och mun nya skinn jacka.. :P Så nu måste jag löpa den där bollen utöver lixom ;D

Så jag har hunnit vakna idag.. vilken skillnad att idag vakna kl 7 på morgonen när jag i en veckas tid gått och lagt mig då :P Men det käns som att dyget är ganska tillbakvänt redan :)

Och jag har börjat använda mitt löshår i clips nu såhär till ledigveckan :) Fick ju det för typ 1 o en halv vecka sen men inte har jag velat ha i det i onödan när jag är och skitar ner mig hela dagarna :) Så nu har jag haft det igår och känt mig jättefin trots att jag behöver ännu färga mitt hår till lite mer passande färg och klippa upp o fixa för att dte ska se naturligare ut.. :) Men det har varit roligt att ha långt hår fasst det syntes att det var annan färg och tvärt avslut mellan mitt eget hår och detta :)



Mm.. har varit på spinning igår också,, skönt.. så länge sen dte käns som att jag hunnit med att träna :) Dessutom var jag snygg så få under spinningpasset i mitt långa hår, knall cerice ögonskugga, rosa linne och knallgula cyckel handskar :D

nej nu blire väl lite tradera :D se om jag hittar nån klocka där jag kan köpa istället för den där i en prenumeration så jag kunde välja en boll istället :) Men den var så perfekt färg till min framtida sommarhy så jag vet inte hur jag ska klara av att släppa tanken på denna klocka ;D

£mma.

Nice.

Skönt, nu har jag äntligen hunnit träffa josefin också! Nå inte hann vi ses nå länge en timme typ mellan min och hennes träning :) Men vi han diskutera lite o vara psykolog åt varandra och leka med vebbkamera inställningar :D

Nu ska väl kvällen avslutas med henke och film :) Henke myser redan i sängen med snuttan (katten!) :)

Skönt nu med ledigvecka efter 12 h nattskifts helg :9 nå nog för det har varit roligt det med sådär i småtimmarna när folk var övertrötta.. :)

Puss o kjaam

£mma.

Samvete

Jo se minsann... jag tror jag börjar få ett samvete..

Det känns som att jag alltid tagit ganska lätt på saker, aldrig riktigt orka bry mig om vad andra tycker och tänker.. Visst har jag brytt mig om folk.. men aldrig idats visa utan tänkt att folk får väl vara som jag.. ta lätt på saker och ting..

Men nu känns det som att samvetet börjar växa.. Jag tänker allt mer på karma..

Jag känner lite dåligt samvete över att jag kan låta så iriterad när Petra ringer... .Jag vet att jag gör det..
Igentligen blir jag ju skitglad att hon dinger, att du ringer petra gör mig glad. Dock gör du det alltid vid fel tillfälle.typ när jag sopar bilen i -25.. eller är sen till jobbet.. eller just tjafsat med mamma eller henke typ.. Men för all del så blir jag glad! För att du ringer betyder ju att du tänker på  mig.. undrar vad jag gör, vill mig något..

Samma md josefin, du vill vara med mig jag har aldrig tid.. inte pengar att svara på dina sms.. Jag menar inget illa verkligen inte! Och josefin jag hoppas du fått ett sms av henke igår kväll jag bad han skriva åt dig att jag jobbar 12 timmars skift helgen men att jag hör av mig i början av veckan.. Säg åt mig om du fått det, annars ska han få på måppå! (  ;)  )

Och jag veeet, att jag borde ringa upp era missade samtal.. men alltså jag glömmer , jämt! för när jag ser era samtal och sms så gör jag ju något jämt, och då tänker jag att jag får svara sen, strax, så fort jag har tid.. men inte mins jag ju nånsin!

Så det e bra flickor, ring alltid henke, gör som joffi skriv till henke att jag inte svarar.! för heke kollar
på sin mobil troligtvis 1000 ggr mer om dagen än mig.

Men I love U girls!..

Nå ett annat tecken på mitt samvete.. och min nya tro på karma..
Nu förtiden kan jag inte ens sno med mig ett par bortglömda vantar.. utan att behöva vända tillbaks för att lägga tillbak dem och gå igen..

Nå nu ska jag sova såhär 7 på morgonen.. Jobbar ju natt så har jusst kommit hem från 12 timmar skit och likadant iorgon kl 18! Ont som f*n i fötterna och överallt! Huj. Men nå det är väl rätt mysigt å ha nå å göra också å träffa lite folk och så blire ju att man dricker något mera kaffe än som arbetslös hemma sittare ;D


£mma.

Lukt av fiskpinnar

jajjamensan, sitter hos henke o dem äter detta, fiskpinnar.. Försökte sitta vid henkes dator men blev galen på ljudet av en voffande hund så jag gick instinktivt in i mickes rum där det spelades musik..

jag ska snart dra hem och äte fläskfile och potatis grateng.. om det finns nå kvar..

SEn blire jobba natt fr kl 22 :)

/£mma.

Helgen

Tja, nu sitter jag här.. väldigt ovanligt sent uppe för att jara jag! :O Nå jag vänder dygnet iaf :P Får se hur det går.. ska nämligen jobba natt från i morgon kväll :P HAHA Jag hade ingen arning om att man kunde roa sig så länge på facebook.. har gjort det sedan henke somnade och det är väl nån timme sedan.. Har alltid blivit utråkad av att sitta vid datorn men nu hittade jag ju svin mkt intressant på fejjan när man började gräva lite :)

Nå jag har inte så mkt att göra som ni kanske förstår, så jag tänkte dra en liten helg resume :) Om jag nu kommer ihåg hur den började..

Fredag
JO fredag ja.. Nå på förmiddagen hade jag sprängning, gjorde prov å sånt så jag får spränga :) Så hela eftermiddagen var jag typ jätte trött.. Kanske inte på grund av att jag hållt på med sprängning på morgonen utan mer för att det var så förbaskat tråkit hemma hos henke men jag ides ändå inte åka hem :P Henke var typ borta hela eftermiddagen kändes det som.. Så jag satt med felli vid datan o kollade igenom varenda hemsida med kläder på jag kunde hitta! Och tradera shoppad elite också ;D



Lördag
Har jag såhär på rak hand ingen arning om vad jag gjorde.. (?)
Jo nu kom jag på, jag å henke åt grillkorv i hambörgarbröd till frukost/lunch.. Sen drog jag med moa och mamma på lindex :) Där jag köpte en korsett.. som var för stor men jag ska sy om den lite ändå så :) Jag o moa hittade massa snygga outfits till henne med som hon får önska sig i present :) Jag köpte även vääärsta beauty boxen med typ miljontals olika puder rouge ogonskuggor läppstift läppglans nagelack, eyliner kajaler läpppenna.. mascara.. :) Så sen for vi hem och jag o moa lekte med mitt nya smink :D

På kvällen for jag till josefin, Där vi hängde i soffan hela kvällen.. snackade strunt och viktigt.. kollade en skit dålig pervers film, men vi kunde ändå inte sluta titta :) Hon bjöd på Thai Food.. Och sedan dansade mot varandra i ett wii dans spel :) Det låg ganska lika mellan oss ändå ;D Hon vann en runda o jag en :D Så lekte vi lite chaffis till hennes mor och far :)

Sedan hämtade jag hem henke och vi gick väl typ o sov :)



Söndag
Idag vaknade vi sent.. Tog en lunch på frasses och promenerde till veronica.. Där vi drack lite kaffe och tillsammans kollade i ikea katalogen :) Promenerde sedan hem igen.. där vi åt tjäder :D Har aldrig ätit det förut och jag kan inte påstå att det var som att äta fågel! det smakade ju typ renkött men det var svin gott :D henkes pappa hade gjort en så good sås  till som väckte hela tjädern till liv i munnen :D

Sedan var vi ut och åkte madrass på tippsta med ett annat kärlekspar ;) Hoj vad fort det gick, o vad jag skrek o vad snöig man blev, men vad kul det var :D Sedan avslutade jag o Henke med en bastu :)

Så nu sitter jag här.. och försöker fördiva tiden :) Men jag ska tillåta mig att sova snart.. ett par timmar ska upp med henke sedan kl 6 i morgon bitti (idag igentligen)..

Förövrigt lyssnar jag på spotify på låg volym, just nu vart det She wolf med shakira :) lite sådär lagomt album att lyssna på i sin ensamhet :D

Godnatt.

£mma.


One tree hill

Snyft..

Har jusst varit o kollat one tree hill med Ronja och Alinne. Jösses vad jag bölade. Nu är jag helt rödögd..
Men man glir ganska glad sen efter man har gråtot färdigt.. Typ lika skönt som när man kissat om det varit för länge upptaget på toa :)

Så det vart inte sängen här innan... men nu blir de då det!



£mma.

Vårsolen..

tjeena tjeena... vaad ska jag skaffa för mobil.. dte är frågan? min e ju helt väck nu efter att jag haft den i verket :P men det var d på tiden, den var ganska döende redan innan, då luckan i princip gick att skruva flera varv och den knakade och hade allt möjligt fuffens för sig :P Men u vet jag då inte vad jag ska ha,... antingen en som endast är i princip ringbar, eller så vill jag ha en fettcoool med alla möjliga funktioner.. mer en leksak  o tidsfördriv än en telefon.. Men de kostar ju det också :P

Nå så jag o henke har kollat mobiler ela kvällen.. och vi kommer ingen vart.. ena stunden vill ja ha allt, nästa inget.. jag vill kombinera saker en mobil har med vad en annan har men det löser ju inte sig i ett kick..




annnars idag har jag lurat med henke på stan.. vi skulle göra lite gemensamma ärenden och jag lyckades få med honom på lindex mitt i allt :) så jag har köpt ett nytt nagelack idag :) in ganska ljusrosa"nude" färg typ :) precis vad jag var sugen på!

OOOch.. jag har kort hår! as kort! Axel kort typ!! UUURS.. jag hatar dte.. men det var ack så slitet så mamma har fått tillåtele att klippa av 15- 20 cm! :O Hatar dock att se mitt hår nu måste ha det uppsatt hela tiden jag ser ut som en kärring med mitt axelkorta hår utsläppt.. haha. Henke tyckte jag såg "nördig" ut :P






Och paradise hotel har setts idag.. herre jösses.. alltså nu händer det grejjer.. lite små äcligt bara av stefan att doppa lite i nya tjejen och när hon sommnat gå o doppa i sin örra rumskompis :S jaa.. Men kul avsnitt iaf, dem lärde sig strippa och fick ha en uppskattad uppvisning för killarna...


Längtar jätte mycket till sommaren nu också! jag menar vårens kläd kataloger har ju kommit!!! så fort jag såg dem på köksbordet här i förra veckan var dte som att jag började känna vårsolen titta fram!! Det är så rooligt att börja planera sommarens outfits! :D



mmm... Sommar..

snälla... påminn mig inte om att dte bara är januari...



Nej nu äre sängen snart.. den måste ju invigas, jag o henke har nämligen bytt säng med micke idag :) Så nu har vi mycket större så man bre ut sig ordentligt :) Haha och vi som när vi va nykära påstod att det var så mysigt att sova i en 90s säng och att vi inte alls skulle vilja ha dubbelsäng HAHAH!

Hoj nu vill man typ ha egensäng i eget rum ! :P Nej nog äre mysigt o sova med nån man gillar en det vore som skönt om kunde ligga ändå 1 meter från varann man kan ju bara hålla handen eller nånting :P Kan bara tänka mig hur jobbigt dte ska vara för henke att sova med mig i trång säng eftersom jag är en sån här "arm och ben överläggare" när jag sover :P

ne nu lät det för frästande med sängen så nu blir dte nog en macka, lite mjölk o hopp i! om inte henke börjar tvinga ut mig på nå nattliga äventyr.. :)

Nattinatti


£mma.

2010

Gott nytt år ! :)
det blev det visst inatt :)

jag slutade kl 22 00 och satt dushad i bilen mot stan kl 22 04.. för att fira nyår med vännerna som hade partaj i en lokal. Så jag snyggade snabbt till mig hemma i min guldklännning jag sytt i våras och drog med mig josefin.. eller kanske var det hon som drog med mig.. :)

Hade det jätte trevligt .. dock fick jag feber och jätte ont i halsen och orkade inte dansa så mkt som jag ville men diskuterade i omklädningsrummet och lika trevligt var då det :)

Jag hann ju inte vara med på deras middag men fick äte lite tacos där 1 på natten iaf av restena :P

nå mend et var en bra nyårsafton iaf..
kunde dock inte ens skriva nå nyårs sms för min mobil har totalpajja :P den lyser blått och orange o går inte att starta så nu har jag en aaaas gammal nokia :) typ den med första färg skärmen :D

föressten sjukskrev jag mig idag.. har typ feber och aaas ont i halsen.. Känner föresten nu att alvedonen börjar avta och dte snart e dags för påfyllning..

så jag har ägnat nån timme åt att se missade tv pogram på olika tvplay kanaler.. och hängt på tradera.. och nu har jag en plaaan .. ;) som innefattar att jag ska tradera shoppa en sak :D
men det får förbli8 en hemlis :D

£mma.

RSS 2.0