Slut på 2009

Härliga vinter.. -28 grader utanför, mörkt o jävligt redan kl ett på dagen.. men så mysigt :) Idag har jag o petra bytt sena julklappar :) jag fick nån kropps smörja som tydligen ska vara bra, så jag får se ska börja smörja med den dagligen nu då ;D

Hinner inte direkt skriva nu igentligen e jusst påväg at åka, vill bara dela med mig att ett par tankar..

Vad är ett lån? jo något man betalar tillbaks. Så när man lånar något, de må vara penga eller en dc socker så är ju emningen att det ska betalas tillbaks.. en dc socker kanske betalas tillbak genpm en bit av kakan men ändå..?
Och när man inte betalar tillbaks, och har 10 bet anmärkningar så får man ju inte låna mer.. ellerhur..
Jag hatar att vänta och vänta på sådant folk är skyldig mig..

och en grej till jag kom å tänka på här en dag.. en d¨ålig sak jag gör, jag kan ibland dömma mäniskor pga deras namn.. Låter ju helt sjukt men det blir så ibland.. ska inte nänma några namn men jag kan låssas förklara :) Ta petra som exempel (tar det för att petra vet att jag gillar henne o hennes namn :)) Om en petra hade typ varit dum mot mig när jag var liten,  typ spottat efter mig i korridoren, eller sparkat mig på smalbenet, så blir det automatiskt att alla petra jag träffar tror jag är dumma!
Takigt nog sitter det i ganska hårt och jag brukar rekomendera mina systerdöttrar att inte bli kära i en "petra" (som igentligen inte är petra då ;) ni hajjar va? :)
orättvist mot snälla "petror" men det kommer ju från mina egna erfarenheter :P

Nejnu är klockan mkt. och jag ska hoppa i kalla bilen :P
Och i morgon nyår, och jag jobbar :) men borde väl hinna ut en liten sväng på kvällen iaf :)
ska börja fundera på vad jag ska ha på mig.. :)
har ju inte direkt skaffat en nyårsblåsa när jag kan parta mellan typ 23 och 01 :D

£mma.

Josefin

 

Hänger hemma hos denna tös nu, hon är dock inte hemma.. men snart skall hon komma!
Har it träffat henne på aslänge nu typ :O
så nu vill jag bara babbla, äsa ur mig glädje och vrede, och min onda bitterhet..

både eftersom jag ramlat i en trapp j***l och stukat foten, och för att jag bara är bitter :P

Nå imorgon är det jul! Jobbar till kl 2 sen ska jag väl få julmat och paket ;D

Skönt det har varit med julhandlingen i år! eftersom man varit arbetslös ett  tag och tjänar typ 134 kr om dan ! efter skatt! så jag tänkte inte ge bort så mlkt julklappar utan är med lite på mamma på pappas :D  eftrsom jag har 3 syskon 7 syskonbarn och 10 pojkväns syskon! så räkna ut hur mkt jag har kvar av månadslönen om alla skulle få julklapp för 100 kr var!  hahah! Så jag får väl ta igendet en jul då lönen är mer än under 2000 i månaden..


nå nu kom josefin så nu ska jag ägna mig åt henne, för hon vill nog vva med mig med :D

22 december.. snart jul!



































Hohohohoh..
jag har minsann ingen tid till att blogga nu.. tänkte ju börja ta mig tid men det e svårt..
när dte vl finns tid som nu.. s¨å finns det igentligen ingen ork..

Vill bara sommna nu.. men planen är dock att gå på yoga, fasst jag är sjukt trött.. och måste göra i ordning mat till i morgon också!




Min eftermiddag
her jag ägnat åt att rita tusch teckingar :) gjorde några fina.. massa brudar bara.. och gjorde om min almanacka så nu har jag min egensnajsade fram o baksida :)

Alla julklappar är iaf klara :) fixade den sista till henke klar idag :) så roligt , jag ska ge bort massa jätte små paket :D tycker det är så himla kul med små saker i små söta paket ;D ÅÅ jag vill åxå ha julklappar!! nuunu!!



Längtar grymt mkt till julafton alltså!
ska dock jobba förmiddag men det gör nte så mycket :) då får jag ju julfira lite med skiftlaget också :)
Sen blir det lek o mys o julemat :D
och julklappar till mig ;)
jippie!

£mma.


Ledig

Oh nu är jag ledig efter en natt helg med 12 h skift :) Fasst det var en rolig och intressant helg också :)
Tänkte igentligen fara på gymmet, men jag insåg att jag hade massa pappers, bank o försäkrings arbete att göra plus att jag behöver handla.. tänkte sluta äta kolhydrater nu :P

och så ser det förjävligt ut hemma hos mig.. klääder överalllt! Så jag tror jag ska gå ner å hoppa hopprep typ en himme, så far jag på yoga också ikväll.. och få ta gymmnadet kanske i morgon :)

vet dock inte hur jag ska börja organisera.. har så mycket papper att hålla reda på nu förtiden.. måste ha nån slags ording så jag komme rihåg att skicka iväg olika saker när dem ska skickas o lämmnas in..



haha det här är mitt "kontor" jusst nu :P






£mma.

arangement



Jag fick en blomma en dag som mamma inte kunde ha kvar pga av att den inte rymtes i fönstret när hon julpyntade .. Så jag for och köprte en kruka, planterade om blomman och gjorde ett litet arrangemang av blomman med svart ludd kring och gnistrande stenar och några röda rosor..

Nu sitter jag och maja och kollar på Real houswives of new jerse och förvånas över (majas ord) Hur fjantgt vuxna beter sig..

Missade tyvärr! dagens paradise hotel och det kommer ut på tv 6 play först i morgon! hur ska jag klara det?


£mma.



Trötter men glader

Å så härligt att det går mot jul nu.. JAg tyckte ärligt talat att julen kom lite o passande för ett tag sean men u när jag dricker min glögg nere i mammas julpyntade kök och tänder adventsljusen blir jag verkligen lugn och glad..

Även jag och Henke har fått upp min gran nu :) Tyvärr är den grön, min dröm är ju att ha en stor gran gärna i vitt glitter! Men min gröna gran e relativt fin nu ändå med bara silver glitter och olika ssilver kulor och röda ljus :)

Lite dåligt samvete har jag dock.. Ingen träning idag heller.. bara för att jag somnade framför tvn.. Jag är igentligen grymt sugen att träna hela tiden men jag har varit så grymt trött senaste tiden.. Fasst jag vet ju att jag väl hade varit piggare om jag lyckas hålla träningen regel bunden :P Ne men jag tänkte gå på spinning men den är så tidigt, redan vid 18 tiden.. hade det varit spinning typ nu, då hade jag varit där..
Fasst det är väl igentligen bara att ta sig i kragen, rigtigt hårt ! ;D

Hahah sjukt nog råkar jag kolla lite jerry springer nu.. Men jag vill inte ens se det är så sjukt hur folk beter sig mot varandra där.. Fastar ibland i att kolla det pga att jag blir så chockad av hur de beter sig!! Ne jag ska byta till 2 1/2 nu!



Förövrigt har jag lärt mig köra gaffeltruck idag ! HAhaha Har bara kinnat tänka på 1 kg mjöl idag.. "Då fååår duuu GAFFELTRUCK!" Hihihi.. Sök efter ett kg mjöl på youtube :)




God kväll

£mma.

Travers

Tjena ; D

NU sitter jag o lyssnar på Cobra starship :) Mysig glad musik, med den rätta fealingen för dagen :) Snygga kläder har dem alihop också ;D (se nedan)

Snart ska vi äta fisksoppa här hemma igen å ät igen, har ännu halva stor grytan kvar sen den lagades i helgen :)

Idag har jag och mina utbildnings kamrater lärt oss hur man hanterar travers.. så vi har gjort teoriprov och tränat köra sån :) Terorin var ju lite.. sömning haha..

men det var roligt att köra.. eller mest att se på när dem andra körde och fick det att gunga för mycke och köra in i saker =D


Cobra Starship

£mma.

Allt det du ger mig..

NU SKRIVER JAG FRÅN IPHONEN IGEN, SOM ENVISAS MED ATT SKRIVA STORA BOKSTÄVER, BARA NÄR MAN BLOGGAR :P SITTER NU OCÄTER FRUKOST.. HOJ IDS INTE SKRIVA MER FRÅN DENNA LILLA...

Saturday night offline




Tråkigt, ensam, trött i kroppen pigg i hjänan.. eller tvärt om.. Jobbat hela dagen lång..
Har iallafall tryckt i mig mitt kvällsfika nu.. ska väl krypa ner i ett hav av täcken kuddar och filtar nu.
Ska upp tidigt i morgon igen.. 06:30.. senast.


Ska sluta tjata prick NU! om min vaccin spruta.. vill baaaara visa en bild på min svullna röda kliande kokheta
bula som uppkommit efter svin sprutan :)




söt va? ;)


Nattinatt

£mma.

Min bortsprungna gran

Haha, äntligen har pappsen hitatt min bortsprugna gran som varit borta sen i våras då den flyttat hem... Den hade minsann gömt sig i garaget ;) Så nu blir det efterlängatat att börja julpynta.. Med härlig gran lite mysigare gardiner lite fler ljus.. Men dem skrämmande tomtarna skippas för min del i år.. Dem baar stirrar på en.. och skvallrar om allt dumt man gör till stor tomten ;D

Dagen har bestått av jobb, Prov och nu stax, efter middagen mer jobb ända till 22:15.

Nu väntar jag förväntansfullt på middagen mamma lagat medans jag stirrat in i datorn 3 timmar, studerat och gjort prov.. Mamma har nämligen lagat en enormt god lax soppa, grymt onyttig men sagolik :)

Har jag förästen sagt att jag tagit svin sprutan i torsdags?
Som jag köade 2 o en halv timme för?
Jo det berättade jag ju här före.. :)

Nå iallafall, Jag har svin ont i armen ännu! och har haft feber 2 dagar och en natt :P
Nu mår jag i alla fall bra men armen ser ut att ha fått en enormt stor muskel ;D Som är stenhård.. och röd :P
Men det har varit rätt mysigt att ha en febrig dag igår ändå, då har man lixom nå att skylla på när man bara dåsar framför tvn och inte tar sig an anbjudna jobb..

Men nu ska det jobbas.. så dagens skift blir typ.. 8 timmar och i morgon ska jag jobba typ 10 timmar tror jag..
Sköönt! Så längesen jag gjort nått förutom att träna :P Vilket jag inte heller gjort på en vecka pga latehet, feber och att jag unnat mig att bara vara.. :)

Så God kväll på er

£mma.

Vaccination

Dagen började tidugt, med att fara till vårdcentralen kl 8:00... Jag Henke o micke, Väntade o väntade o roade oss med.. ingenting i 2 och en halv timme.. för ett stick på 5 sekunder ;) Så halv elva kom vi därifrån.. Då var det änny ca 200 pers efter oss i kön..

Nu ligger jag o Henke o kollar American pie med svin symptom av sprutan.. Båda har svin ont i armen, Ingen av oss kan lyfta armen smärtfritt, Och båda är febriga och gnälliga :P

Och i morgon ska jag sjussa min bror till vaccinering, Så jag ska äl sitta där och vänta i morgon igen dessutom med feber.. Heh Kul :P



Nu ska jag ägna mig åt tv och feber o henke :)

Godnatt

£mma


I , ME and I

Idag har jag sålt mig själv som ett jäkligt bra varumärke. Idag är glad, nöjd och stolt över mig själv.
Idag har var varit på min första intervju någonsin, och det var så läskigt som jag trodde! med frågor som; "Vad är dina positva egnenskaper?", "Varför ska vi välja ut dig?" "Var ser du dig själv om 5 år?"..
Och det ska jag säga er, När jag satt di det där rummet, och fick svara på fråga efter fråga i 20 minuter så var jag ganska så spänd.. Så när jag klivit ut därifrån och stängt dörren och min nervositet släppte utbrast jag i världes fnissiga skratt ensam i en korridor i Aitik.

Och jag lyckades!

Så Nu ska jag,  utbilda mig inom gruvindustri :D

RSS 2.0