Beatch

Haha god morgon! Konstiga känslor i kroppen idag. Vill som skratta, åt mig själv och min idioti kanske?

Tänker ibland att det är skönt att vara vuxen.. att inte behöva bry mig om vad andra gör.. iband känner jag att jag är sådan som inte tar åt mig så allvaraligt.. som att jag har fattat att livet bara är en lek..

Men så kommer vissa situationer, Då jag kan välja att vara vuxen eller att helt enkelt bli jätte personlig! ta jätte illa upp och rent ut sagt vela bete mig som en sån där lite bitchig fjortis man var en gång ;D

DEt är dett fenomen jag skrattar lite åt hr för mig själv..

för igår funderade jag.. om en grej jag o peta diskuterade i veckan.. att hon är lång sur.
Kom då på igår att jävlar imig jag är knske värst?
Okej jag är inte SUR så länge.. Inte heller ledsen.. Men om någon sårat mig, Så kan jag förlåta detta, men jag kommer nog allid vara IRITERAD over hur dene prson betett sig.. Iriterad så jag vill vara bitchig ibland, så iriterad flea åt senare att jag kan bli riktigt förbannad i min ensamhet..

NU.. är jag iriterad på två nya människor jag inte varit iriterad på.. nej 3.. haha Och 2 gamla :P
Och dem 2 nya iritationerna grundar sig igentligen på jävligt små saker.. tror det från deras sida tillockmed kanske kunnat vara skämt? fst med lite sanning i deras åsikt?.. Iallafal. så. är. jag. förbannad. över. detta.

Kanke borde man strunta i sådant.. Men jag vill ge igen, så jag är kanske en sån liten bitch ännu :)

JAJA förövrigt så är det nattvecka så jag har jusst vakanat kl är  snat 14. Funderar på att ta en promena med en gammal vän, Om jag ids är dock frågan. .

Härliga solen är ju framme! Och jag måse komma ihåg att ta solbrillor till bilen.. :)

PUSS

£mma

RSS 2.0