Hoff

ligger i sängen med datan framför mig..  Har jobbat natten och kommit hem för drygt en timme sedan..
Vill så himla järna åka på gymmet nu, igentligen..
Men jag har ju jobbat natt, och är sjuukt trött.. somnade till lite redan där vid fyratiden.. och höll på att somna / sommnade till ända tills det var dags att åka hem.. Tog en kalldush innan jag körde hem.

Nu denna tidiga morgon har jag fixat mina naglar, klippt och filat och donat med nagelbanden, och lackat med stärkande lack med b vitamin.

förövrigt.. så luktar det bränt.. mellan datorn och täcket.. så iriterande vad den kyler dåligt dator skiten.. jo, jag fattar att den kanske har svårt att göra det på ett täcke.. men lika förbaskat överhettas den om den så står på ett bord och lag staplat upp under den för extra kylning..

Nu fryser jag också.. haha det låter ju som att jag klagar :P men det känns bra fast jag fryser och datan e piss :)
ska byta om nu och ta mig till gymmet :)





£mma.


ledigveckan

skönt har haft ledig vecka nu, tyvärr är den ju slut i morgon hade gärnat strosat runt ett tag till:)
Det har då varit en skön vecka då jag gjort bort messa sånt där nörvändigt som att tvätta kläder och vår fixa lute har köpt lite nya dukar och stylat om lite hemma.

Har hunnit gymma en hel del, som jag inte orkat o hunnit på länge nu känns det som, och tagit härliga promenader med henke nur när det äntligen varit varmt och soligt.. :)

Hunnit även vara på 2 kalas, käkat mammas supergoda laxsoppa :) Varit och fikat med tjejjerna,
Varit nära att köpa en iller..

shoppat en massa snyggt i lule, en leopard hood, en snygg svart midjekjol peaceöronhängen och lite annat kul som cyckelstäd och kupevärmar hållare :)

har när shoppat med henke också, mäst underkläder :) massa spets :)

Lite minus ochså som hänt är jatt jag pajjat mamam o pappas bil, var som tur en del som nog hade pajjat utean min hjälpockså, en drivknut pajjade.. så pappa fick bogsera hem och nu ska 3 pers jobba i veckan olika tider på 2 bilar :P
nå det får väl lösa sig ;D

nu ska jag fotsätta att bara ta det lungt såhär på alla <3 dag :)


£mma.

RSS 2.0